VLB branche homepage VLB branche organisatie VLB branche producten VLB branche projecten VLB branche fac VLB branche contact

Overzicht projecten

Spoorviaduct IJsselallee, Zwolle

Opdrachtgever: gemeente Zwolle
Uitvoering: Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken BV
Product Cugla: Cuglacrete Portland Grof R4
Techniek: Betonrepareren volgens de “natte” spuitmethodiek, volgens NEN EN 1504-3

Bij een inspectie van het spoorviaduct IJsselallee is vastgesteld dat de dekking op de wapening van de betonwand minimaal is. Ook wordt plaatselijk betonschade geconstateerd. Om de duurzaamheid van de constructie te verlengen wordt door middel van de “natte” spuitmethode een betondekkingsvermeerdering van 40 mm gerealiseerd op de bestaande wapening. Dankzij deze ingreep is de functionaliteit van deze betonconstructie weer voor lange tijd gewaarborgd.

Cugla B.V.

Postbus 3477
4800 DL Breda
076 541 06 00
076 542 10 58
info@cugla.nl
www.cugla.nl

Cugla oplossingen die er toe doen

Cugla is dé specialist in cementgebonden speciaalmortels en hulpstoffen voor beton. Al meer dan 40 jaar verstevigt Cugla de ruggengraat van de bouwwereld. Elke dag vertrouwen de betonmortelindustrie, de betonproductenindustrie en aannemers in de bouw op onze producten en profiteren ze van de technische knowhow en innovatiekracht van onze specialisten.

In ons hypermoderne laboratorium werken hoogopgeleide medewerkers met geavanceerde apparatuur voortdurend aan de ontwikkeling en kwaliteitsbewaking van maatproducten die bijdragen aan duurzame betonconstructies. Onze producten ondergaan daarbij de strengste controles: alle Cugla-producten zijn dan ook CE- en/of KOMO-gecertificeerd. De hulpstoffen voor beton en de cementgebonden speciaalmortels worden op eigen productielocaties in Breda geproduceerd met state-of-the-art productiefaciliteiten. Ook onze ultramoderne productieprocessen zijn gecertificeerd.

Onze mortels:
- Cuglaton Krimparme mortels
- Cuglaton Cold
- Cuglaton Staalvezelmortels
- Cuglacrete Betonreparatiemortels

website ontwerp en bouw: Haka Prins