VLB branche homepage VLB branche organisatie VLB branche producten VLB branche projecten VLB branche fac VLB branche contact

Overzicht projecten

Coating P+R Kralingse Zoom (Rotterdam)

Ballast Nedam heeft de coating van de parkeervakken en loopbanen in de nieuwe parkeergarage Kralingse Zoom aangebracht.

1.700 parkeerplaatsen
P+R Kralingse Zoom ligt bij het gelijknamige Rotterdamse metrostation en heeft 1.700 parkeerplaatsen. De architectonische parkeergarage is in opdracht van Gemeente Rotterdam gebouwd door Ballast Nedam. Duidelijke en lange zichtlijnen dragen bij aan een veilig gevoel en een natuurlijke oriëntatie voor gebruikers.

Mechanisch en chemisch bestendig
De parkeervakken en loopbanen zijn door Ballast Nedam Infra Specialiteiten correct voorzien van Grouttech EP MultiTop Coating. Deze gepigmenteerde 2-componenten epoxycoating is speciaal ontwikkeld voor mechanisch belaste horizontale ondergronden van beton, cement, natuursteen, enz. Het laat zich eenvoudig als rolcoating verwerken en is na uitharding goed bestand tegen chemicaliën.

Tweelaagse coating
Na het stralen van de betonnen ondergrond werden twee lagen coating aangebracht. De loopbanen zijn in verband met wringend verkeer (in- en uitdraaien van auto’s) voorzien van een eerste, zwaardere laag (600 g/m2) en een lichtere (300 g/m2) toplaag, beide signaalrood. Voor de parkeervakken zijn twee donkergrijze lagen (300 g/m2) toegepast. In de afwerklaag van de loopbanen en parkeervakken zijn antislip korrels gestrooid.

Grouttech favoriet
De samenwerking met Grouttech is volgens de bedrijfsleider Ballast Nedam, bijzonder goed bevallen. “Wij hebben niet alleen een goed product gekocht, maar er ongevraagd technische ondersteuning bij gekregen; Grouttech kwam regelmatig naar onze vorderingen kijken. Bij een volgend project heeft zij weer onze voorkeur.”

Opleverdatum: oktober 2013

Grouttech

Postbus 57
8070 AB Nunspeet
0341 25 17 34
0341 25 46 14
info@grouttech.nl
www.grouttech.nl

Grouttech gevestigd in Nunspeet (Nederland) en Aalst (België) is opgericht in 1978, biedt voor de woningbouw, woningbouwrenovatie, betonreparatie, weg- en waterbouw en de utiliteitsbouw een volledig productenpakket.
De producten die door Grouttech in haar assortiment zijn opgenomen, worden allen door internationaal toonaangevende, gecertificeerde en gespecialiseerde bedrijven geproduceerd, zoals:

Krimparme mortels, betonreparatiesystemen, kelderafdichtsysteem en injectiehulpstoffen

Injectieharssytemen, waterdichtingssytemen, en oppervlakte afdichtsystemen

Kunststof vloersystemen

Betonspuitmortels


Diverse materialen van Grouttech zijn voorzien van een Komo-certificaat, ATG keuring, basiskeuring of ZTV-Riss certificaat.
De specialistische kennis in combinatie met gespecialiseerde en gecertificeerde producten zorgen voor een optimale cohesie van kennis en kwaliteit.

website ontwerp en bouw: Haka Prins