VLB branche homepage VLB branche organisatie VLB branche producten VLB branche projecten VLB branche fac VLB branche contact

Overzicht projecten

Nieuw parkeerdek ING House (Amsterdam)

Heuker Beheer B.V. heeft de natuurstenen vloer van het parkeerdek van het ING hoofdkantoor (de ‘Schoen’) in Amsterdam vervangen. De esthetische uitstraling en vloeistofdichtheid zijn weer gegarandeerd.

Verstoorde architectuur
De vernieuwing was nodig omdat de natuurstenen rijbaan van het expeditiedek door vrachtverkeer was beschadigd. Scheuren en breuken veroorzaakten afspatting en gaten, zodat in esthetisch opzicht de continuïteit van de natuurstenen baan, die in de wandafwerking doorloopt, werd verstoord. Heuker Beheer kreeg van ING opdracht de architectonische uitstraling te herstellen en toekomstige lekkages te voorkomen.

Ingestrooid basalt
Na het verwijderen van de bestaande dekvloer zijn de onderliggende betonplaten met hoge druk gereinigd. Vervolgens heeft Heuker Beheer een nieuwe zandcement dekvloer inclusief wapeningsnet aangebracht. Om een goede hechting van de afwerklaag te garanderen paste zij een speciale primer toe: Grouttech 4270T. Tot slot is de epoxy slijtlaag (EP MultiUse Slurry van Grouttech) met ingestrooid basalt tegen zware mechanische belasting bestand.

Identieke kleur
“Uit de verschillende aanbiedingen, waaronder asfalt en beton, bleek onze oplossing esthetisch de beste”, zegt projectleider Michel Förster van Heuker Beheer. “Bij droog weer heeft deze epoxy vloer dezelfde kleur als het natuursteen; alleen bij regen oogt hij iets donkerder. Grouttech heeft hierin goed geadviseerd.” Hij werkt graag samen met Grouttech vanwege de hoogwaardige producten en deskundige ondersteuning. “In principe kiezen wij voor Grouttech; sinds de start van ons bedrijf maken zij het ons makkelijk, zodat wij ons op de verwerking kunnen richten.”

Grouttech

Postbus 57
8070 AB Nunspeet
0341 25 17 34
0341 25 46 14
info@grouttech.nl
www.grouttech.nl

Grouttech gevestigd in Nunspeet (Nederland) en Aalst (België) is opgericht in 1978, biedt voor de woningbouw, woningbouwrenovatie, betonreparatie, weg- en waterbouw en de utiliteitsbouw een volledig productenpakket.
De producten die door Grouttech in haar assortiment zijn opgenomen, worden allen door internationaal toonaangevende, gecertificeerde en gespecialiseerde bedrijven geproduceerd, zoals:

Krimparme mortels, betonreparatiesystemen, kelderafdichtsysteem en injectiehulpstoffen

Injectieharssytemen, waterdichtingssytemen, en oppervlakte afdichtsystemen

Kunststof vloersystemen

Betonspuitmortels


Diverse materialen van Grouttech zijn voorzien van een Komo-certificaat, ATG keuring, basiskeuring of ZTV-Riss certificaat.
De specialistische kennis in combinatie met gespecialiseerde en gecertificeerde producten zorgen voor een optimale cohesie van kennis en kwaliteit.

website ontwerp en bouw: Haka Prins