VLB branche homepage VLB branche organisatie VLB branche producten VLB branche projecten VLB branche fac VLB branche contact

Overzicht projecten

Cugla betrokken bij de renovatie van de Haagpoortbrug

In het najaar van 2017 heeft de Haagpoortbrug in opdracht van de Gemeente Breda een opknapbeurt gekregen. De Haagpoortbrug is de verkeersbrug over de Bredase singel tussen de Haagweg en Nieuwe Haagdijk.

Cugla heeft voor dit project de Cuglaton TT staalvezelmortel Excelent geleverd. Rowij Bouwchemie heeft deze staalvezelmortel gebruikt voor het maken van de voegovergangen. De staalvezelmortel geeft dankzij de toepassing van hoogwaardige staalvezels een uitstekende buigtreksterkte en is daarom uitermate geschikt voor het maken van de voegovergangen van de Haagpoortbrug. Door de samenstelling voldoet deze mortel aan de hoogste Taaiheidsklasse 3 conform BRL 5060. Ondanks deze hoogwaardige staalvezels is Cuglaton TT staalvezelmortel Excelent gietend aan te brengen en kan indien nodig middels porren en trillen verder worden verdicht.

De Haagpoortbrug is op 9 december 2017 feestelijk geopend. Met de opening van de Haagpoortbrug is de renovatie van de Haagweg en Nieuwe Haagdijk afgesloten.

Cugla B.V.

Postbus 3477
4800 DL Breda
076 541 06 00
076 542 10 58
info@cugla.nl
www.cugla.nl

Cugla oplossingen die er toe doen

Cugla is dé specialist in cementgebonden speciaalmortels en hulpstoffen voor beton. Al meer dan 40 jaar verstevigt Cugla de ruggengraat van de bouwwereld. Elke dag vertrouwen de betonmortelindustrie, de betonproductenindustrie en aannemers in de bouw op onze producten en profiteren ze van de technische knowhow en innovatiekracht van onze specialisten.

In ons hypermoderne laboratorium werken hoogopgeleide medewerkers met geavanceerde apparatuur voortdurend aan de ontwikkeling en kwaliteitsbewaking van maatproducten die bijdragen aan duurzame betonconstructies. Onze producten ondergaan daarbij de strengste controles: alle Cugla-producten zijn dan ook CE- en/of KOMO-gecertificeerd. De hulpstoffen voor beton en de cementgebonden speciaalmortels worden op eigen productielocaties in Breda geproduceerd met state-of-the-art productiefaciliteiten. Ook onze ultramoderne productieprocessen zijn gecertificeerd.

Onze mortels:
- Cuglaton Krimparme mortels
- Cuglaton Cold
- Cuglaton Staalvezelmortels
- Cuglacrete Betonreparatiemortels

website ontwerp en bouw: Haka Prins