VLB branche homepage VLB branche organisatie VLB branche producten VLB branche projecten VLB branche fac VLB branche contact

Overzicht projecten

Metrostation Tussenwater

Metrostation Tussenwater in Hoogvliet Rotterdam voor opdrachtgever RET te Rotterdam waarin 2010 met een vloeroppervlakte van 2000 m2 een scheuroverbruggend membraan en uv-bestendige toplaag is aangebracht opdat een systeem met een lange levensduur wordt verkregen.

Master Builders Solutions

Postbus 132
4900 AC Oosterhout (Noord Brabant)
0031 162 47 66 60
0031 162 42 96 94
basf-cc-nl@basf.com
http://www.basf-cc.nl/NL/PRODUCTEN/Pages/default.aspx

BASF Nederland B.V., Construction Chemicals voert een compleet programma van producten voor bouw en afbouw.
Wij behoren tot de internationale divisie Construction Chemicals. Deze is onderverdeeld in de business lines Admixture Systems, Building Systems en Performance Flooring.

Admixture Systems is marktleider van hulpstoffen voor beton en mortel. Door voortdurende innovatie kunnen wij de betonindustrie hoogwaardige producten aanbieden, die economische voordelen opleveren.

Het onderdeel Building Systems richt zich op tegellijmen, voegmiddelen en kitten, betonreparatiesystemen en injectiematerialen, zoals PCI Nanolight,Tegellijm Flex, Bicollit, Emaco, Nanocrete, Masterseal en Periplan. Kenmerkend zijn de gerenommeerde merken, een breed assortiment, korte levertijden en vakkundige advisering.

Tot Performance Flooring behoort een breed gamma aan vloersystemen, zoals de meerkleurige mortelvloeren, siergrindvloeren, decoratieve strooivloeren en slijtlagen, spuitfolie, alsmede industriële kunststof- en cementgebonden vloersystemen

Ons bedrijf is ISO 9001- en 14001-gecertificeerd.

Wij zijn een onderdeel van BASF, wereldleider in de chemie: The Chemical Company.
BASF Nederland B.V., Construction Chemicals ontwikkelt nieuwe technologieën en gebruikt deze om voor zijn afnemers marktkansen te creëren. Hij combineert economisch succes met milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een betere toekomst.
Met ca. 95.000 medewerkers wordt jaarlijks een omzet van meer dan 58 miljard gerealiseerd.

website ontwerp en bouw: Haka Prins